Cel mai bun avocat

cum îți alegi avocatul potrivit?

O întrebare la care nu există un răspuns simplu.

De regulă persoanele apelează la avocații recomandați de anumite cunoștințe, însă ce faci în cazul în care nu găsești o recomandare potrivită?!

Mai întîi de toate urmează să efectuezi o mică cercetare a specificului problemei cu care te confrunți și folosind internetul să cauți un avocat specializat anume în acel domeniu.

În cazul în care nu găsești ceea ce cauți recomandarea cea mai simplă dar și cea mai rațională este să apelezi și apoi să fizitezi fizic cel puțin 2 avocați pentru a putea compara anumite lucruri, cum ar fi disponibilitatea avocatului, interesul avocatului pentru problema ta, cunoștințele avocatului în domeniul care te interesează, sentimentul de empatie al avocatului și elementar: dacă în general vă potriviți și considerați că a-ți putea conlucra împreună. Mai mult, între avocat și client de multe ori se crează o relație de prietenie. Această crează o legătură plăcută și desigur crește nivelul de încredere între aceste părți, în consecință din aceasta avînd de cîștigat doar clientul. Astfel este foarte important să cunoști avocatul care îl selectezi așa cum urmează să duceți o luptă împreună.

Desigur nu poate fi ignorat și prețul care se achită avocatului, ori în multe cazuri cetățenii caută un specialist în dependență de onorariul care urmează să îl achite avocatului. Recomandarea Uniunii Avocaților cu privire la onorariu ce urmează a fi încasat de către avocați este între 70-170 euro/ora. Desigur acesta este un preț de recomandare iar onorariul poate fi atît sub cît și peste această sumă.

Cel mai bun avocat din Chișinău, din Moldova sau din alte locuri nu există, așa cum fiecare avocat este specializat mai mult sau mai puțin în anumite domenii, este achitat mai mult sau mai puțin, sau există alte circumstanțe, în raport cu care dstră urmează să îl alegeți pe cel mai potrivit dstră.

Leave a Comment

Your email address will not be published.